Site icon BFR.dk

Gaveideer til den gravide – 5 perfekte gaver

gaver til gravid

Skal du give gave til en gravid, så er det ikke altid let at finde ud af hvad man skal give. Det er ikke sikkert at du har fået nogle gaveideer fra den gravide og derfor har vi valgt at lave denne guide, for at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til en gravid.

Gaveideer til en gravid

Nedenfor har vi lavet en liste med 5 gaveideer til en gravid, som helt sikkert falder i god jord. Årsagen til at det netop er disse gaveideer er fordi at vi har fundet nogle gaver som passer til langt de fleste gravide.

Når du skal købe gaver til en gravid, så er det dog altid en rigtig god ide at spørge den gravid hvad hun ønsker sig, da man som gravid altid har en masse ting man mangler, når der kommer en baby. Så hvis man kan hjælpe med at give nogle af disse ting, så er det klart at fortrække.

Spikeball

Der er ingen tvivl om at Spikeball her er kommet for at blive. Spikeball er blevet en af de nyeste diller i Danmark og blev for kort tid siden særligt kendt i USA som en rigtig bestseller. Det er perfekt fordi du kan sagtens pakke det frem derhjemme under barslen og spille det med din partner mens den bette sover til middag. Spikeball kræver ikke andet end lidt plads i haven, hvor man kan spille, og der findes Spikeball for både 2 og 4 personer.

Spikeball er et sjovt og underholdende spil, som uden tvivl kan give dig en masse spas derhjemme eller på turen.

Gravidmassage

Gravidmassage er en helt perfekt gave til en gravid, da man som kommende mor helt sikkert oplever nogle ændringer i kroppen. Derfor er der ikke noget bedre end at give en gave som får den gravide mor til at slappe af i hele kroppen, mens hun bliver forkælet.

Ammepude

Når du skal give gave, så er der ikke noget bedre end en praktisk gave som hun kan bruge både før hun føder og efter. Det bliver betydeligt mere behageligt at amme med en ammepude når hun har født, da hun kan få mulighed for at slappe ordentligt af i hendes arme. Men en anden bonus der følger med når man giver en gravid og kommende mor en ammepude, er at hun kan bruge den inden hun føder, når hun sover til at støtte op omkring hendes gravide mave, så hun kan få en god søvn og giver babyen de bedste betingelser for vokse.

Ansigtshandling

Når du skal give hende en gave, mens hun er gravid, så er der ingen tvivl om at forkæles er en rigtig god gave. Derfor er en ansigtsbehandling en helt perfekt gave, hvor hun kan få lov at slappe af og blive forkælet.

Babyalarmer

Når du skal give den kommende mor en gave, så er babyalarmer med garanti selv på hendes indkøbsliste over ting hun skal have. Derfor kan du spørge om hun har købt dem, ved enten at spørge direkte eller spørge hendes bedre halvdel, for at sikre at hun ikke får en gave hun allerede har købt selv.

Sengetøj til baby

Sengetøj til babyen er også en nødvendighed og man kan virkeligt få noget sødt babysengetøj som den gravide helt sikkert vil blive glad for. Du bør altid gå efter noget sengetøj til babyer der er økologisk bomuld, så du sikre at der ingen gener fra allergier kommer, kombineret med at det er åndbart.

Læs også artiklen biopejs fordele og ulemper

Exit mobile version