Site icon BFR.dk

Opgrader din have

Opgrader din have

Dette indhold er sponsoreret

Det er skønt at have en flot og velplejet have, som du nyder at bruge tid i. Haven kan dog også hurtigt blive glemt, og ende med bare at være en græsplæne som bliver slået engang imellem, og et par vildtvoksende beplantninger som får lov at passe sig selv. Hvis du synes din have trænger til en lille opgradering, så du rigtig kan nyde den når vejret viser sig fra sin bedste side, så læs videre her, og få nogle gode tips til, hvordan du kan gøre lidt mere ud af din have.

Få en overdækket terrasse

Det er skønt at tilbringe mange timer på en varm terrasse i den dejlige sommersol. En overdækket terrasse kan give dig flere muligheder for at få brugt din terrasse lidt mere. Med en overdækket terrasse kan du sidde ude selvom det regner, og den overdækkede terrasse vil også sørge for at holde lidt ekstra på varmen, så du ikke fryser. Du beskytter samtidig også dine havemøbler fra regn, og behøver altså ikke altid at huske at få hynder og andet lagt væk.

Plant lækre ting i haven

Der findes et væld af lækre sager, som du kan plante i din have. Du kan eksempelvis plante en hindbærbusk, og nyde godt af de lækre bær direkte fra haven. Plant også æbletræer, blommetræer eller pæretræer, og nyd de mange lækre ting du kan lave med frugt direkte fra din egen have. Du kan også lave et lille bed fyldt med lækre krydderurter, så du ikke længere behøver at købe dem med fra supermarkedet. Spiselige ting i haven er fede at have, og så pynter de samtidig også, og skaber liv i din have.

Lav forskellige områder

Har du en stor have, kan det være en rigtig god idé at inddele haven i zoner. På den måde er der større sandsynlighed for, at du rent faktisk får brugt hele din have. Hav et spot med stole og et lille bord hvor morgensolen rammer, så du kan sidde der og nyde din morgenmad og en kop kaffe om sommeren. Gør eventuelt det samme det sted hvor solen rammer til aften, så du altid har et solrigt sted at sætte dig. Har du børn, eller får du ofte børnebørnene på besøg, kan du lave et legeområde med diverse sjove sager, som børnene kan have en fest med. Find ud af hvad du har brug for i din have, og find så den perfekte placering til det, selvom det måske kræver fliselægning eller lignende arbejde.

Exit mobile version