Site icon BFR.dk

Kom i form med kettlebells

Kom i form med kettlebells

Hvis du gerne vil have et par træningsredskaber derhjemme, som er nemme at gå til og som ikke fylder så meget, så kan det være, at du skal kigge på et par kettlebells. Læs med her og få et overblik over, hvilke kettlebells du kan gå efter.

Kettlebells. Det lyder som noget der hører hjemme i et køkken. Men det er faktisk en slags håndvægt bare i en anden form ind de traditionelle håndvægte. Mange synes, at de passer bedre i formen og er mere håndterbare end de almindelige håndvægte. Lad os se lidt nærmere på, hvad kettlebells er og hvilke slags der findes.

En kettlebell er et træningsredskab, som bruges i rigtig mange crossfit- og fitnesscentre. De findes i forskellige støbninger og størrelser lige fra 2 kilo til 60 kilo. Så der burde også være et par, som passer til dig. Lad os se på de forskellige slags kettlebells:

Du skal altså finde ud af, hvilke kettlebells, der passer til dine behov. Det kan være, at du kender en bestemt type fra det center, som du træner i og gerne vil have dem, så er det nok competition kettlebells du skal gå efter – eller måske er du mere på udkig efter et par billige kettlebells, så kan det være, at du skal gå efter et par vinyl kettlebells. Hvis du egentlig bare gerne vil i gang og have noget udstyr der holder, så gå efter et par kettlebells af jern. Og hvis du gerne vil have noget at vælge imellem, kan du investere i et helt sæt. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange kettlebells du kan have derhjemme.

Kettlebells er gode til en full-body træning. Du kan altså bruge dem til at træne hele din krop på en effektiv og sjov måde.

Exit mobile version