Er du på jagt efter billig privatleasing af bil? Læs med og find en aftale, der passer til dig

Er du på jagt efter billig privatleasing af bil? Læs med og find en aftale der passer til dig

Leasing af biler er ikke kun noget der gøres indenfor erhvervslivet. Også private kan lease bil og der er efterhånden flere der har fået øjnene op for, hvor mange fordele der følger med at lease frem for at købe egen bil. -Det er blandt andet markant billigere for dig.

Der findes en lang række fordele ved at lease frem for at købe

Det der gør privatleasing billigt er, at du ikke selv skal stå med den store udgift til at købe en helt ny bil, der derefter hurtigt mister sin værdi. Du vil uanset værdiforringelsen stadig stå med dine afdrag og renter på et lån og det kan derfor ikke anses som den bedste forretning at købe egen bil.

Men man vil jo gerne have en bil, så hvad gør man for at undgå at stå med en dårlig forretning. Det er netop her hvor privatleasing giver mening for dig. Med privatleasing har du en lang række fordele med dig og du kan finde aftaler der passer lige netop til dig uanset hvor du står henne i dit liv.

Fortiden er svær at forudsige, så undgå at binde dig for længe ad gangen

Er du et sted i dit liv, hvor du ved at du ret sikkert ikke lever den hverdag du har nu om 5 år, så kan det være den bedste løsning at lease din bil nu og her, i stedet for at købe en bil selv som du skal afdrage på de kommende 8 års tid. De fleste vælger at afdrage over 8 år, fordi det er billigere for dem med de månedlige fradrag.

Du kan finde pakker indenfor leasing der giver mening i forhold til din situation, så hvis du kender til dit behov for at køre hver dag og du ved at der skal skiftes ud om f.eks. 3 år, så er det en rigtig god løsning at finde en leasingpakke der passer til netop disse behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *