Interiørdesign: Bedste idéer til et sofistikeret gaming-værelse for voksne

Gaming og eSport vinder indtog på globale marked, og det gælder også det danske. Derfor vil flere og flere gerne finde en måde at inkorporere elementer fra gaming-kulturen, uden det bliver for kitsch eller barnligt. Vi har samlet få men effektive idéer fra interiørdesign, der viser dig, hvordan du bedst formår at skabe et værelse til gaming for voksne.

Tilegnet poker eller konsoller?

Først og fremmest skal du vælge, hvilken type gaming du gerne vil dedikere rummet til. Hvis du er mest til Nintendo, PlayStation, Wii og alle de andre konsoller, vil det påvirke, hvordan opsætningen vil komme til at se ud. Du skal for eksempel have fjernsyn og nok controllere til alle spillere. Hvis du er mere til eSport og poker, kan du måske overveje én skærm til selve kampen og én skærm til at følge med i udviklingen af spillet på sider såsom https://www.unibet.dk/poker. Du kan også selv blande de to eller sætte et poolbord op, så der er en smule variation. Sådan kan I skifte mellem forskellige typer af underholdning.

Bestem antallet af siddepladser

Det er en god idé at overveje, hvor mange mennesker i bør være i rummet. Plejer du at spille alene, med en ven, eller er I normalt en gruppe af mennesker, der mødes for at spille, grine og have sjov? Hvor mange mennesker der skal være i rummet bliver essentielt for, hvordan du vælger møbler. Hvis du vælger et sofaarrangement, vil det være mere behageligt, men mindre fleksibelt til sammenligning med for eksempel stole eller taburetter.

Indret en minibar

Hvis der er plads i rummet, går man aldrig helt galt i byen med en minibar. Nogle gange kan det være hele baduljen med barstole, bordplade, vask og mixere. Andre nøjes med kun at indsætte et minikøleskab med kolde øl, og hvis selv det er for pladskrævende, kan der også bare bruges en serveringsvogn. Uden tvivl, så vil våde drikkevarer altid være et hit til spilleaften.

Vælg et tema

De mest succesfulde spillerum til gaming plejer at have et stærkt tema. Ligegyldigt om du er inspireret af 80’erne, japansk manga, renæssancestil eller noget helt fjerde, er det utrolig vigtigt, at du holder dig inden for temaet og går fuldt ud. Hvis du får skabt et smukt sammenhængende værelse, vil alle dine gæster troppe op måbende.

Glem ikke udstyret

Selv om vi indtil videre har talt mest om interiørdesign, må man heller ikke glemme det tekniske aspekt. Lækkert design betyder kun så meget, hvis der ikke er styr på udstyret. Derfor skal der købes ordentlige højttalere, der giver lyd i høj kvalitet eller måske endda en projektor, så alle i rummet er i stand til at følge med uden problemer. Husk at du kan fastgøre alle de tekniske enheder (konsollerne inkluderet) til væggen for at frigøre mere plads generelt.

Nøglen til super gaming-værelse, om end det er til poker eller ej, er at holde det simpelt. Sørg for at du kun har det nødvendige samt et gennemført tema. På den måde er det også lettere at sætte et personligt præg på værelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *