Sådan effektiviseres fremtidens vandmålinger på Fyn

Sponsoreret indhold

Man kan komme langt ved selv at spare på sit vandforbrug. Når du mindsker vandspild, sparer du også penge og gør jorden en tjeneste. Men vandmålinger kan også optimeres ved at anvende nyere, intelligente, fjernaflæste vandaflæsere. Det er Brunatas mål.

Mange har ikke præcist overblik over deres vandforbrug, hvilket kan gøre at du bruger mere vand end nødvendigt. Hvis man ikke ved hvor meget man bruger, kan man heller ikke vide hvornår man skal stoppe. Men hvis man vil spare penge og energi, gør man sig selv og klimaet en tjeneste ved at vurdere måder man kan mindske vandspild på ved hjælp af Brunata.

Det varme vejr begynder at trænge sig på og det er meget velkomment. Det betyder for mange at de vander haverne for at få det flotte grønne græs, men man kan mindske vandspild ved blot at vande når det er højst nødvendigt. Det samme gælder når du er indendørs og børster tænder eller hælder et glas vand op. Vandforbruget bliver dyrt når man lader vandet løbe uden at bruge det.

Smarte vandaflæsere

Nye intelligente vandaflæsere er også et vigtigt værktøj i kampen mod vandspil og i optimering af vandforbruget. De er nemlig på en teknologi der gør, at man som beboer nemt kan få indsigt i sit vandforbrug og derved justere hvor det er nødvendigt. Brug af fjernaflæste målere betyder også at man ikke skal være fysisk til stede for at aflæse sine tal. Det kan ejendomsadministratorer nemt gøre ved at tilgå målingerne online.

Der er også visse regler der gælder omkring forbrugsmåling som er blevet indfaset i 2020. Traditionelle vandmålene kræver at man er fysisk til stede for at aflæse tallene. Det

Det er en af fordelene ved at have en smart vandmåler der er fjernaflæst.

Med ny, intelligent teknologi kan man spare tid og penge som ejendomsadministrator og ligeså som beboer. Når man selv kan tilgå aflæseren fra sin telefon eller computer derhjemme, kan man nemt få indsigt i sit forbrug. Det kan være det er højere end forventet. Så kan man kigge på om man tager for lange bad om morgenen eller lader vandet løbe i for lang tid mens man børster tænder.

Det er én ting at forsøge at mindske vandspil når man ikke ved hvor meget man bruger. Det går der selvfølgelig meget energi på og det er hverken godt for pengepungen eller miljøet. Så hvis ikke der er en gammel vandmåler i opgaven eller kælderen, kan det være det er tid til at skifte den ud med en nyere, mere smart en af slagsen.

Så sparer flere parter på energi og kørsel for at få hele overblikket over ejendommens vandforbrug. For flere tips til vandregningen, kan du besøge Brunata.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *