Derfor er den ny iPhone 11 bedre end forgængeren

Apple er kendt for at lave nye iphones hvert eneste år, hvor der bliver lanceret en ny model hvert eneste år til september, hvis der ikke endda bliver lanceret 2 eller 3 versioner af de ny model. Dette har naturligvis også krævet at der virkeligt bliver arbejdet på at lave noget nyskabende hver gang de bliver lanceret, for ellers så gider folk ikke udskifte deres tidligere modeller med den ny iphone.

Nu er iPhone 11 kommet på gaden, så lad os grave dybere i hvorfor at den ny iphone 11 er bedre end forgængerne.

Hvad koster den ny iPhone 11?

prisen på iphone 11

Den ny iPhone 11 er uden tvivl blevet en smule dyrere i forhold til hvis man gik et par modeller tilbage, men du får virkeligt også meget for pengene. Du kan også købe den igennem dit teleselskab og som regel får du en rabat hvis du binder dig til dit mobil abonnement hos dem i 6 måneder. Se Prisen på iphone 11 her hvor du kan se hvad det er prisen som vejledning er og hvad du kan købe den til hos et mobilselskab.

iphone 11 forbedringer

Der er kommet en hel del forbedringer fra iPhone XS som var den forgænger til iphone 11 og det kan tydeligt mærkes at Apple virkeligt har hørt den kritik som tidligere har været omkring nogle småting som kunne være et problem for nogle. Lad os kigge på nogle af de ting som man har forbedret på den ny iphone 11

Batteri: Batteriet er blevet forbedret med op til 20% hvilket betyder at den har 20% længere batterilevetid når du bruger din iphone, hvilket virkeligt er en kæmpe fordel. her kan du virkeligt mærke at der er sket en masse som man kan mærke med det samme. Den er gået fra 3400 mAh til omkring 4000 mAh hvilket på iphone 11 Pro har givet op til 5 timers ekstra brugstid.

Kamera: Der er kommet en ekstra linse på den nye iphone 11 som gør at der nu er 3 linser på kameraet for at skabe den bedste muligt oplevelse med deres kamera. Det betyder også at man som bruger af den ny iPhone 11 virkeligt kan se en forskel på billedkvaliteten når man tager billederne.

Hastighed: iPhone 11 er også blevet lynhurtig. Den har fået en ny processor som er skabt til alle nye iPhone 11 modeller og som bliver brugt meget fremover, hvilket uden tvivl gør at du kan mærke forskel når du skal åbne apps og gå fra app til app og lignende.