Disney Plus i Danmark – Er Disney+ bedre end Netflix?

Disney Plus er ankommet i flere lande, og der er ingen tvivl om at det har været en af de mest ventede streamingtjenester nogensinde, fordi deres streamingtjeneste ønkser at tage kampen op imod Netflix som er den nok største streamingtjeneste i hele verden. Men er Disney+ bedre end Netflix? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor du vil blive klogere på hvad forskellen mellem de to streamingtjenester er.

Disney Plus i Danmark

Disney plus i Danmark er ikke helt lanceret endnu men forventes at blive lanceret inden længe. Og en af de ting som mange af os der venter spændt på at de lancere, er at de har et kæmpe udvalg af både børne og voksenfilm indenfor nærmest alle slags. Når du skal se Disney Plus i Danmark,så skal du forvente at der måske er en smule mindre indhold i forhold til USA, som oftest er dem hvor der er mest indhold. Ligesom med Netflix så er meget af deres indhold geografisk blokeret hvilket betyder at du ikke kan få adgang til det i dit land. Du kan følge med i hvad for noget indhold der kommer på Disney Plus i Danmark på deres hjemmeside.

Disney Plus er både attraktivt for børn og voksne. Disney Plus Danmark lanceres til september og alle Disney fans venter spændt på at den kommer til Danmark.

Netflix i Danmark

Netflix er idag den største streamingtjeneste i verden og der er ingen tvivl om at der er langt op til deres føretrøje. De har udbredt deres streamingtjeneste i stort set hele verden. Der er ingen tvivl om at de har en attraktiv service hvor du som bruger af deres tjeneste kan se et kæmpe udvalg af film og serier, hvor der både er de nyeste som næsten lige har været i biografen, men også nogle af de gamle klassikere. Men da Disney meldte ud at de begyndte deres egen streamingtjeneste så trak de stille og roligt rettighederne til deres film og serier tilbage fra Netflix, så de kunne beholde det for dem selv på deres egen streamingtjeneste, og derved tvinge de kunder er søger Disney indhold, til at skifte til Disney Plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *