eToro investeringsmuligheder – Hvad kan du investere i?

Der findes flere og flere som begynder at investere deres opsparing og det er ikke ukendt mere at begynde at investere i f.eks. aktier hvilket faktisk nærmest er blevet en trend. Men med eToro har du faktisk mulighed for at investere i langt mere end kun aktier, hvilket har gjort dem til en af de mest populære handelsplatforme der findes til at investere på, hvor du kan sprede dine investeringer væsenligt. Men lad os kigge på de muligheder du har for at investere på eToro. Hvis du vil have en komplet gennemgang af eToro, så kan du læse denne anmeldelse af eToro inden du går i gang.

eToro investeringsmuligheder

Aktier

En af de mest kendte muligheder du kan investere i er naturligvis aktier. Aktier har du kunne investere med igennem de seneste flere hundrede år, hvor det eneste der har ændret sig er måden du køber aktier på. På eToro er der sket en stor forandring og her kan du idag købe dine aktier på en online børs, som er bedre kendt som en online børsmægler. Dette er præcist hvad eToro er, hvor du kan handle med aktier uden kurtage og gebyr.

Kryptovaluta

Kryptovaluta er også en af de ting du kan investere i på eToro, hvor du har mulighed for at købe de største og mest velkendte kryptovaluta, men også nogle af de lidt mindre Altcoins (alternative coins) kan findes på eToro som du også kan investere i. Med Kryptovaluta så vil du på en platform som eToro komme til at eje de kryptovalutaer som du køber, hvor du på mange platforme idag ikke ejer dem, men kun kommer til at ”eje prisen” du ”køber” dem til. Dette betyder at du rent faktisk kun følger prisen, men aldrig ejer disse kryptovaluaer. Derudover så kan du også fortage CFD-handel som er kendt som at geare sin investering, hvor du låner penge til at investere for. Køb kryptovaluta hvis du tror på at de er en del af fremtiden, hvilket meget tyder på de er. Du kan læse mere om Kryptovaluta hvis du syntes det er interessant at vide mere om.

Her er nogle af de forskellige kryptovalutaer som du måske kan overveje:

Køb Tron

Tron er en af de nyeste kryptovalutaer, som også er blevet en af de populære kryptovalutaer på meget kort tid. Det er vigtigt at hvis du køber en ny kryptovaluta som Tron, så skal du være opmærksom på at der ofte er nogle store udsving, både op og ned. Køb Tron hvis du tror på at netop denne kryptovlauta kommer til at stige i den kommende tid.

Køb Bitcoin

Bitcoin er en af de største og ældste kryptovalutaer, hvilket også gør at det er den mest kendte. Denne kryptovaluta kender du sikkert allerede, men selvom den er en af de ældre, så er der også store udsving ved denne kryptovaluta, hvilket gør at du skal tænke dig grundigt om og lave din research inden du køber Bitcoin.

Råvarer

Råvarer er også en del af de muligheder du har for at investere på eToro. Råvarer kan være Guld, sølv eller kobber hvilket afhænger af hvad du tror mest på i fremtiden. Her fortager du uanset hvad en gearet handel, da du ellers rent fysisk ville skulle indkøbe disse råvarer.

Valuta

Du kan også investere i valuta hvis du tror på at et lands valuta kommer til at stige i fremtiden. Det er dog et markedet som ikke hverken stiger eller falder voldsomt meget og derfor er der også mulighed for at geare din handel med op til X30 hvilket betyder at din investering bliver ganget med 30 som du låner på platformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *