Giv en make-over til din have

Er du lige flyttet i hus, og ønsker du at gøre noget ved din have? Eller måske du har boet i dit hus i længere tid, og blot ønsker, at der skal ske noget nyt i din have. Der er flere måder, hvorpå du kan give din have nyt liv. Læs videre i artiklen her for at få inspiration til, hvordan din have får en make-over.

Gå i gang med den helt store sortering

Når du skal i gang med at give en make-over til din have, er det en god idé at starte med at sortere ud i alt. Sørg for at få gamle træer, planter og andet ukrudt væk, som ikke længere pynter. Når du først er kommet igennem dette, så sørg for at vedligeholde dit hårde arbejde. Klip græsset og hækken, og sørg for at vande dine planter, for at det ser pænt ud hele året rundt.

Plant flotte planter

Når du først har fået sorteret alt det gamle ud af din have, er det tid til at plante noget nyt. Find nogle flotte planter, og find dine grønne fingre frem. Du kan vælge at pynte dit blomsterbed med granitskærver, for at give det et pænt look. Granitskærver kan blandt andet også bruges i en indkørsel, hvis dette er et projekt, du også har i tankerne.

Køb nogle nye havemøbler

Sidst men ikke mindst kan du pynte din nye, flotte have med nogle nye havemøbler. Skift de slidte og beskidte havemøbler ud med nogle nye, som pynter til din ny-ordnet have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *