Hvad betyder det at copytrade og hvordan kommer man igang?

Har du hørt omkring at nogle har valgt at copytrade, men du ved ikke helt præcist hvad det betyder, så er du ikke alene. I Danmark så er copytrading ikke særlig kendt endnu, og det betyder også at der ikke er særligt mange der ved hvad copytrading er. Men bare rolig. For efter at du har læst denne artikel vil du vide meget mere omkring hvad copytrading er, og hvordan du selv kan komme igang med at copy trade.

Hvad betyder det at copytrade?

Hvad betyder det at copytrade og hvordan kommer man igang?

Hvis man copy trader, så betyder det helt konkret at du kopiere andre investorer, og følger deres porteføljer. Det er noget som er blevet utrolig kendt i USA og som mange investorer lever af, hvor de enten vælger at kopiere andre succesfulde investorer som er professionelle og erfarne, eller også vælger nogle af de dygtige tradere at lade andre kopiere deres porteføljer, så de kan forøge deres indkomst, hvis de er dygtige nok.

Når man gør brug af copytrading, så benytter man sig af en social trading platform, hvor man kan se hvordan andre professionelle investorer investere. Her kan man kopiere deres portefølje automatisk, så man ikke manuelt selv skal ind og handle værdipapirer, men bare overlader arbejdet til platformen som automatisk følger alle handlerne. Du kan læse mere omkring copytrading her hvor der er en komplet guide til at komme igang.

Er copytrading snyd eller bedrag?

Nej, copytrading er hverken snyd eller bedrag, men du skal naturligvis være opmærksom på at vælge nogle af de større platforme til det, da der uden tvivl vil være nogle mere luskede platforme derude som ikke vil lade dig tjene penge på dine investeringer, ligesom du kan gøre med copytrading.

Hvis du eksempelvis vælger en stor platform som markets.com eller etoro.com så kan du godt være helt rolig over at det hele forgår reelt og efter lovgivningen, da det er nogle af de største og mest etablerede platforme til at copy trade på.

Konklusion

Hvis du godt kunne tænke dig at investere i aktier, valuta, værdipapirer eller kryptovaluta, så er copytrading et fantastisk værktøj. hvor du kan få andel i nogle erfarne investors porteføljer, uden selv at skulle sætte dig ind i hvordan du bliver en professionel investor.

Det er en nem måde at få en passiv indkomst på, men du skal naturligvis huske at copytrading også har en større risiko, fordi du ikke selv har kontrol over dine handler, og ikke selv vælger investeringerne. Så du skal vælge en dygtig investor at kopiere, som du føler kan investere og give et bedre afkast end du selv kan, hvis du skulle investere i eksempelvis aktier.

Læs også vores artikel omkring hundeforsikringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *