iPhone 11 cover – 3 af de bedste muligheder

Har du købt den ny iPhone 11 eller går du og overvejer at købe den, men er usikker på hvilket cover du gerne vil have købt til den ny telefon, så er du havnet på det rette sted. Vi har nemlig fundet 3 af de bedste muligheder til dig, så du ikke skal lede længere efter et cover til din iPhone 11. Du kan se et større udvalg af Covers til iPhone 11 her hvis du stadig mangler inspiration.

iPhone 11 cover - 3 af de bedste muligheder

Hvad skal du kigge efter ved et cover?

Når du skal finde et cover, så er der naturligvis nogle ting du skal kigge efter for at finde lige præcist det cover som du skal købe. Nogle af de ting er f.eks. at du skal finde et cover der passer præcist til den model iPhone du har. Du kan ikke bruge forgængerens cover, da der er blevet lavet nogle design ændringer på den ny iPhone 11 i forhold til f.eks. iphone XS. Derudover så skal du kigge efter et cover som passer til de behov du har i løbet af hverdagen, som f.eks. hvis du er håndværker, så skal coveret kunne holde til at det får et slag eller to i løbet af en dag.

iPhone 11 cover med kortholder

Et iPhone cover der også har en kortholder er en fordel for alle som gerne vil droppe sin pung og kunne have sine kort og måske også et par sedler sammen med sin telefon og på den måde spare en masse plads. Dette er f.eks. en fordel for mændene kun bruger sit kreditkort, kørekort og lignende og derudover har et par pengesedler. Eller til kvinden der kun har håndtaske med og gerne vil spare pladsen i håndtasken som en pung ellers ville flyde.

iPhone 11 gummi cover

Et iPhone 11 gummi cover er en god ide hvis man ofte oplever at ens telefon glider ud af hånden på en eller hvis man eksempelvis oplever at ens telefon nogle gange smutter op af lommen i bukserne, hvor et gummi cover sørger for at dette ikke kommer til at ske.

iPhone 11 vandtæt cover

Et iPhone 11 vandtæt cover er perfekt hvis du skal på ferie og surfer eller lignende eller hvis du skal ud og bade og vil have telefonene med. Men det kan også være velegnet hvis du gerne vil nyde at slappe af i badet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *