Nye bekendtskaber i din nye by

Har du langt om længe fundet drømmeboligen, og er flytningen lige om hjørnet? Der kan naturligvis være mange årsager til, at man skal flytte. Hvis du har været så heldig at få tilbudt et nyt job, så er du måske en af dem, der står og skal flytte til en helt ny by. Selvom en flytning på mange måder kan være en spændende og god ting, så kan det også være nervepirrende at skulle flytte til en ny by, hvor man ikke kender nogen. Herunder får du 3 gode råd til, hvordan du kan skabe nye bekendtskaber i din nye by.

Godt naboskab

Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker på, om man får gode naboer, der hvor man flytter hen, men er man så heldig at få søde og gode naboer, så er naboer en rigtig god måde at få nye og værdifulde bekendtskaber på.

Gode naboer kan være afgørende for, om man falder godt til i den nye bolig. Godt naboskab behøver ikke nødvendigvis betyde, at man drikker kaffe hver søndag eller lufter hundene sammen, men bare det at man hilser på hinanden, når man ses, kan have stor betydning for om man føler sig godt tilpas i området.

Som tilflytter kan det derfor være en god idé selv at opsøge kontakten til sine naboer, eller måske naboerne tager kontakt til dig, og så er det en fordel at gribe muligheden for at få nye bekendtskaber.

Bekendtskaber gennem fritidsinteresser

Som voksen kan det være svært at skabe nye bekendtskaber, for hvis man ikke får dem gennem sit arbejde, hvor skal man så søge? Uanset alder så er fritidsinteresser den bedste måde at få nye bekendtskaber på.

Ved at gå til en fritidsinteresse, som du interesserer dig for, kan du møde andre mennesker med samme interesse som dig. Fællesinteresserer er oftest et godt grundlag for langvarige venskaber, og i de fleste byer er der mulighed for at gå til et hav af forskellige fritidsinteresser. Selvom det kan være svært at finde tid og overskud til at gå til en fritidsinteresse, så kan det være enormt givende på mange punkter, og derfor er det oftest det hele værd at få slæbt sig selv afsted.

Tag initiativ

At tage initiativ knytter sig på mange måder også til naboskab og fritidsinteresser, men det er samtidig et råd, der er værd også at tage med sig på arbejde. Det kan være grænseoverskridende at opsøge nye bekendtskaber, men det er enormt vigtigt, at man er i stand til selv at tage initiativ. Det kan eksempelvis være at invitere naboerne på en kop kaffe, eller spørge dine kollegaer om I skal drikke en øl efter arbejde.

At tage initiativ handler også om turde prøve noget nyt, det kunne eksempelvis være speeddating. Hvem ved, måske er det sådan, du får nye bekendtskaber eller sex i Ringsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *