Pift dine hylder op, med trendy læderstropper

I en tid hvor vi alle bruger ekstra meget tid derhjemme, og familien går op og ned ad hinanden som løver i bur, har man brug for et friskt pust. Efter mange uger på hjemmekontoret kan det godt begynde at se en smule ensartet, og måske endda, kedeligt ud. Når man rejser sig for at gå ud i køkkenet for at spise frokost er det ikke længere spændende, fordi man altså ser de samme ting hver dag. Om aftenen, når man endelig har tid til at sidde i sofaen et par timer, kigger man igen på de samme møbler og de samme pyntegenstande. For at gøre det lidt mere udholdeligt at være hjemme inden man kan få lov til at komme tilbage på arbejde, kan man pifte sit hjem op ved at skifte småting ud, som ikke ødelægger månedens budget.

Forårets friske pust

Står du og mangler inspiration til at give dit hjem et frisk pust til foråret? Hos byRavn er der mange muligheder for at pifte dine hylder op med trendy læderstropper, udforsk sortimentet her. Stropperne findes i fire forskellige farver og kan tilpasses i længden, så de passer perfekt til dine hylder. Ved at udskifte hyldeknægten med læderstropper får du et stilrent og moderne udtryk uden at udskifte alle møbler i hjemmet. Stropperne kan passe ind i alle husets rum, og kan være en rød tråd i indretningen i hele huset. Læderstropperne har et tidløst design og er produceret i vegetabilsk garvet kernelæder og er et bæredygtigt produkt. Du kan altså med ro i sindet give dine hylder en mindre overhaling og invitere det skandinaviske design ind i dit hjem.

Upcycling med kernelæder

Forsøger du febrilsk at gøre det lidt mere spændende at gå rundt derhjemme, dag ind, dag ud? Nye nipsting, lysestager og lamper pryder hjemmet og dit kaffebord og din hylde. Med læderstropper til hylder fra byRavn giver du det nye interiør et ekstra nøk. Hylder med læderrem kan give, de ellers meget vante rammer, et varmt skær og den nye følelse man måske går og savner.

Hvis du finder en gammel, brugt hylde i storskrald, som bare må og skal bo hjemme hos dig, kan du give den nyt liv med en læderrem til hylder. Ved at upcycle hylden med trendy læderstropper får du et moderne samspil mellem den gamle hylde og de stilrene læderstropper i kernelæder. Du slipper også for bøvlet med at finde hyldeknægte som passer lige til de, allerede, eksisterende huller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *