RKI sletning eller lån penge trods RKI?

Vil du gerne have en RKI sletning fordi du idag er låst og ikke kan låne penge trods RKI, så kan du have mange spørgsmål til hvordan du gør det bedst muligt. Der er mange regler for at opnå en RKI sletning, så derfor kan nogle føle at de fortrækker at tage et lån trods RKI fordi de ikke kan overskue at komme igennem med en RKI sletning.
Lad os kigge på hvordan du kan få en RKI sletning og om du overhoved ville kunne låne penge trods RKI.

RKI sletning – Sådan kan du blive slettet hos RKI

RKI sletning - Sådan kan du blive slettet hos RKI

Hvis du gerne vil opnå at få en RKI sletning så kan det godt kræve at du skal bruge noget tid på at sætte dig ind i reglerne. Selvom vi ikke er revisorer, så kan vi fortælle at det vigtigste du skal gøre er at sørge for at betale alt du skylder tilbage til dine lånegivere. Du skal kontakte dem du skylder penge og lave en betalingsaftale med dem, så du kan få betalt pengene tilbage igen. Når du har gjort det så kan du med fordel få kontaktet en advokat som kan henvende sig til RKI og meddele dem at du intet skylder.

Kan jeg få et ungdomsslån i stedet?

Et ungdomslån er et lån til unge som er under 25 som ofte er 18, 19 eller 20 år og som søger et lån. Her er der som regel mange begrænsninger på at optage lån fordi mange lånevirksomheder ikke låner penge ud til folk i den aldersgruppe fordi de er i høj risiko for at lade være med at betale tilbage. Så derfor er det oftest ikke muligt at få et ungdomslån hvis du er i RKI, og du bør derfor forsøge at opnå en RKI sletning hvor du kan komme ud af RKI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *