Streaming – Her kan du streame gratis film og serier lovligt

Der er ingen tvivl om at streaming er kommet for at blive. Der er flere og flere unge som idag ikke ser almindeligt fjernsyn men i stedet fravælger de traditionelle tv pakker, og tilvælger de forskellige streaming tjenester som findes overalt. Men langt de fleste unge fortrækker også at kunne streame gratis, og det er som regel ikke lovligt men der findes altså sider hvor man kan få muligheden for at streame gratis fuldstændig lovligt.

Hvad er streaming?

Streaming er en måde at se tv direkte i din browser på din computer, tablet eller telefon. Når du streamer så kan du i modsætning til de ”gammeldags” tv pakker selv vælge præcist hvad du ønsker at se og hvornår du ønsker at se det. Streaming giver dig mulighed for at se film og serier uden at skulle hente dem ned på din enhed og derudover så kan du se dem over alt, uanset om du er på farten eller ej.

Gratis streaming lovligt

Hvis du gerne vil streame gratis, så er det vigtigt at du ikke vælger nogle af de lyssky hjemmesider som tilbyder at du kan se nogle af biograf filmene mens de køre i biografen. Disse er stort set altid ulovlige og du vil kunne ende med en større bøde for at bruge disse tjenester. Du kan i stedet bruge følgende gratis streaming muligheder som er fuldstændig gratis. Nogle af dem er gratis for altid mens andre er gratis i en prøveperiode. Du kan se den fulde liste med gratis streaming her.

DR TV

DR har lavet deres egen streaming tjeneste hvor du kan få mulighed for at se de fleste af deres udsendelser, og derudover er der nogle yderligere muligheder for dokumentarer, børne afdelingen m.v. Du kan også følge deres dokumentarer, så du slipper for at vente med en uges mellemrum, men kan blot vente med at se den til alle afsnit er kommet, så du kan se dem på én gang. De har et stort udvalg, så det er bare at gå i gang. Du kan besøge DR tv her.

Hvad kan du se her: Primært udsendelser fra DRs kanaler og dokumentarer.

Hvor længe kan du streame gratis: For evigt.

Viaply

Viaplay er en af de største streaming tjenester, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af både film og serier. Viaplay giver dig mulighed for at få en prøveperide på deres almindelige pakke, hvor du får 14 dages gratis streaming til at få afprøvet deres tjeneste. Viaplay har et fremragende udvalg til børn også, hvor du kan lade dine børn navigere frit rundt, da de har sorteret deres film og serier så de er fuldstændig adskilt fra voksenafdelingen. Og hvis du er til sport, så giver de dig mulighed for at se stort set alt sport du ønsker, som dog ikke kan streames gratis.

Hvad kan du se her: Film, serier, sport og børne film og serier.

Hvor længe kan du streame gratis: 14 dage

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til alle som er medlem af et lokalt bibliotek. Det er fuldstændig gratis at streame film igennem filmstriben og de har et stort udvalg af alt lige fra spillefilm, kortfilm og til dokumenterer for både børn og voksne. Det er dog vigtigt at bemærke at bibliotekerne har nogle regler de skal overholde, og derfor er deres indhold ikke de nyeste biografilm men der er trods alt stadig et stort udvalg som de fleste sagtens kan bruge, ung som gammel.

Hvad kan du se her: Spillefilm, kortfilm og dokumentere for både børn og voksne.

Hvor længe kan du streame gratis: For evigt.

Læs også artiklen: 3 simple tips til en bedre søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *