Tjen hurtige penge – 5 tips som du kan starte allerede idag

Vil du gerne tjene nogle hurtige penge, så er du lige som alle andre. Men desværre så er der ikke særligt mange der har fundet nogle reelle muligheder for at tjene penge hurtigt, så derfor ender mange med at spilde deres tid på at tjene 5 kroner i timen, eller endt med at miste penge på forskellige snydemetoder som ikke virker. Men efter du har læst denne artikel, så har du 5 sikre måder at tjene hurtige penge på, som ikke er spild af tid.

Måder at tjene hurtige penge på

På denne liste, vil du finde 5 forskellige måder at tjene penge hurtigt på, som sikre at du ikke spilder din tid, men rent faktisk ender med flere penge på kontoen. Det er altså 5 råd som du kan starte i dag og jeg ville selv ønske at jeg havde haft denne liste da jeg startartede for mange år siden.

1. Besvar spørgeskemaer

Der findes mange muligheder for at tjene penge på spørgeskemaundersøgelser på nettet. Det gør der fordi virksomhederne betaler disse virksomheder for at få forbrugere til at komme med feedback til deres produkter. Disse spørgeskemavirksomheder laver derefter et spørgeskema som forbrugere kan besvare imod at få en betaling for det. I nogle tilfælde så får man penge, eller også så kan man vælge at få gavekort i stedet. Det er uanset hvad en let måde at tjene nogle hurtige penge, og der findes faktisk ret mange af disse muligheder derude, som du kan få en god ekstra indtægt igennem.

Hvor hurtigt får du pengene: Du kan få udbetaling med det samme, efter de første optjente kroner.

Hvor meget tjener du: Forvent at få mellem 20 og 50 kroner for hvert spørgeskema.

Hvad koster det at starte: Det er gratis.

2. Sælg dine notater

Har du taget notater i skolen, gymnasiet eller universitet? Eller er du stadig under uddannelse og tager notater til undervisningen? Så kan disse notater faktisk blive en guldgruppe og du hurtigt tjene nogle penge på at sælge dine notater til andre der står og skal bruge dem. Sider som Uninets.dk giver dig nemlig mulighed for at sælge dine notater på deres platform, og så deler i de penge der blive tjent. I deler 50/50 hvilket betyder at når der bliver solgt notater for 50 kroner, så får du 25 kroner for det solgte notat.

Hvor hurtigt får du pengene: Afhængig af hvor lang tid der går før dine notater bliver solgt, så forvent en uges tid.

Hvor meget tjener du: 25 kroner for hvert notat.  

Hvad koster det at starte: Det er gratis.

3. Tjen penge hurtigt som freelance tekstforfatter

Som freelance tekstforfatter så bestemmer du selv hvor hurtigt du vil tjene penge og hvor mange penge du til tjene. Men det er nok den måde hvor du kan tjene hurtige penge bedst, da du blot kan kontakte virksomheder og høre om de mangler nogle til at skrive tekster for dem. Mange markedsføringsbureauer mangler altid tekter og en freelance tekstforfatter er billigere for dem end at ansætte deres egne. Derudover så søger bloggere også til tider tekstforfattere som kan skrive nye blogindlæg for dem, hvis de har nogle større blogs.

Hvor hurtigt får du pengene: Du kan nok allerede få din første kunde indenfor den første uge, og pengene bliver betalt indenfor 7 dage på regningerne normalt.

Hvor meget tjener du: Enten så tager du en pris per ord eller i timen. Men prisniveauet ligger fra 30 øre og op til 2 kroner per ord skrevet og timepriser på mellem 150 og 400 kroner i timen.

Hvad koster det at starte: Din computer som du bruger til at skrive på.

4. Bliv sæddonor

Hvis du gerne vil tjene hurtige penge som du kan få udbetalt indenfor få dage (og hvis du er mand), så kan du vælge at blive sæddonor. En sæddonor skal blot ansøge om at blive sæddonor og når du har gjort det og såfremt du bliver godkendt, så kan du give din sæd til kvinder der har brug for en donor for at få børn. Du vil få en fast betaling på 500 kroner for hver donation, og udover at du tjener penge på at gøre dette, så hjælper du faktisk kvinder eller par med at få børn.  

Hvor hurtigt får du pengene: Efter første donation kan du vælge at få pengene kontant eller overført til din nem konto direkte.  

Hvor meget tjener du: 500 kroner for hver donation

Hvad koster det at starte: Det er gratis.

5. Sælg din brugte telefon

Har du en telefon som bare ligger i skuffen, og som ikke bliver brugt? Så kan du lige så godt sælge den telefon og få den lavet om til penge. Der findes nemlig mange virksomheder derude som køber brugte telefoner, reparere dem og sælger dem igen. En af de største i Danmark er Phonetrade.dk hvor du bare skal gå ind og bestille en kuvert som de sender til din adresse. Så sender du telefonen til dem og de overføre penge direkte til din konto når den er modtaget.

Især telefoner som Iphones får man mest for, da det er nogle af de mest populære telefoner. Du kan se de forskellige iphones hos Iphoneluppen.dk

Hvor hurtigt får du pengene: indenfor 5 hverdage.  

Hvor meget tjener du: Det afhænger af modellen. Du kan på phonetrades hjemmeside se en oversigt over hvad de cirka giver for dem.

Hvad koster det at starte: Det er gratis.

Hvis du kunne lide denne artikel, så kan du også læse artiklen: Passiv indkomst – 5 måder at få en passiv indkomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *