Vil du renovere huset? Få altid et gratis byggetilbud

Har du planer om at renoverer dit hus eller din bolig, så kan det være en god ide at indhente et gratis byggetilbud. Det er gratis og giver dig et godt overblik over din forestående byggeopgave. Læs med her og få et indblik i, hvad en byggerådgiver kan hjælpe dig med.

Hvis du har planer om at renovere din bolig eller dit hus, så kan det være en god ide at alliere sig med en byggerådgiver og indhente et byggetilbud. På den måde får du et bedre overblik over, hvordan din renovering skal forløbe og hvad det kommer til at koste. Hos reDesign Home kan du få byggetilbud helt gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre, er at beskrive din opgave så detaljeret som muligt, så de har de bedste forudsætninger for at give dig et godt tilbud.

Det er som sagt ingen udgifter forbundet med at indhente et byggetilbud. Til gengæld giver det dig et godt overblik over, hvad dit byggeprojekt kommer til at koste. Hvis du skulle have en masse spørgsmål i forbindelse med dit byggetilbud, kan du altid kontakte reDesign Home. De har nemlig en masse byggerådgivere og specialister, som kan give dig svar på store og små spørgsmål i forbindelse med lige præcist dit byggeprojekt.

Det er nemlig en tillidssag at få hjælp til renovering af sit hus eller lejlighed. Og derfor kan du også være helt sikker på, at reDesign Home vil tage alle dine spørgsmål og opgaver seriøst og behandle dem med den største respekt.

Hvad kan jeg bruge en byggerådgiver til?

Du kan bruge en byggerådgiver til vejledning, sparring og kyndig rådgivning. Hos reDesign Home tager de for eksempel altid energioptimering med i planlægningen, når en bolig skal renoveres. Uanset om renoveringen drejer sig om etageejendomme, din privatbolig eller en virksomhed. Hos reDesign Home har de blandt andet fokus på:

  •       Bæredygtighed
  •       Indeklima – herunder luftkvalitet
  •       Skybrudssikring
  •       Energioptimering
  •       Støjdæmpning og bedre varmefordeling

Hvorfor er det en god idé at energioptimere min bolig?

Det er der mange gode grunde til. Du gør noget godt for klimaet, når du energioptimere din bolig. Du er med til at nedbringe det samlede CO2-udslip. Du sparer også penge ved at energioptimere og så gør en energioptimering faktisk også din bolig mere værd, hvis du en dag vil sælge dit hus eller din lejlighed.

Vidste du, at du faktisk også kan få tilskud på energirenoveringer, som virkelig boner ud på det grønne barometer. Det betyder reelt, at du får det største tilskud, der hvor du sparer mest energi. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være forskel på de forskellige tilskud. Og at der kan være forskel på, hvor meget de enkelte energiselskaber giver i tilskud. Desuden er tilskuddet også afhængigt af markedsprisen på det tidspunkt, hvor du renoverer.

Hos reDesign Home kan de give dig kyndig rådgivning både om, hvordan du energioptimerer din bolig på den bedst mulige måde, samt give dig et godt byggetilbud, når du skal i gang med at renoverer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *