VPN – Simpel guide til at se Amerikansk Netflix i Danmark

Vil du gerne få det fulde udbytte af Netflix og se alle de film og serier som de har tilgængeligt fra andre lande, som eksempelvis deres Amerikanske Netflix, så skal du bruge et VPN. Vi vil i denne artikel give dig en guide til hvordan du gør dette hurtigt og simpelt.

Hvad er VPN?

VPN står for ”Virtuel Private Network” og giver dig mulighed for at blive fuldstændig anonym på internettet. Når du besøger en hjemmeside, så vil dine egne oplysninger være tilgængelige for denne hjemmeside, som eksempelvis din IP adresse, hvor du befinder dig og i hvilket land du befinder dig. Hvis du bruger et VPN vil du kunne tilgå hjemmesider og internettet generelt fra en anden server, så din forbindelse faktisk går igennem denne anden server. Det betyder at du kan gå igennem en server fra USA når du logger på internettet, så det altså ligner at du befinder dig i USA. Dette er praktisk når der er geografiske blokeringer fra eksempelvis Netflix, som blokere muligheden for at se deres større udvalg af film og serier.

Sådan kan du se Amerikansk Netflix i Danmark

Hvis du vil se Netflix fra USA, så skal du få Netflix til at tro at du befinder dig i USA. Det betyder altså at du skal have en Amerikansk Ip adresse når du logger ind på den amerikanske lokation.

Den letteste måde er at bruge VPN og blot vælge en Ip adresse i USA. Du kan finde en komplet guide til at se Netflix fra USA her

Men for at gøre det helt simpelt, så skal du blot gøre sådan:

  1. Køb VPN med ipadresse i USA
  2. Download softwaren
  3. Login mens du bruger deres software for at vælge en amerikansk Ip adresse
  4. Login på Netlix / opret konto
  5. Se amerikanske film og serier.

Sådan, nu kan du se amerikansk Netflix.
Vi håber du kunne bruge guiden til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *